fi gb
Etusivu > Videohaastattelut > Darude - Ville Virtanen

Darude - Ville Virtanen

darude-pic-text.png"Mun työhön kuuluu todella paljon lentokoneessa ja kentillä istumista, keikoilla jokseenkin hassussa asennossa seisomista, laitteisiin kurottelua ja suurinpiirtein koko ajan tahdosta riippumatonta epämääräistä liikehdintää, jota itse en tohdi kutsua tanssimiseksi. Kun olen kotinurkissa rundien välillä, kuluu päivät pitkät studiossa istuen musiikkia tehden tietokoneen ruutua tuijottaen.Hain Bliss Cliniiltä apua enemmän ja vähemmän toistuviin tilapäisiin niska- ja selkäkipuihin ja myös aika ajoin itsestään muistuttavaan juoksijan polveen. Kokemukseni, tai ehkä enemmänkin vanhat uskomukseni "niksauttajista" muuttuivat kertaheitolla! Sain apua oireiden lisäksi niiden oikeisiin aiheuttajiin erilaisten käsittelyjen muodossa, jotka olivat paljon muuta kuin "niksautusta". Kroppaani hierottiin, venytettiin, lämmitettiin ja manipuloitiin eri tavoin. Mulle opetettiin kädestä pitäen parempaa ryhtiä, ja sain ehdotuksia työasennoista ja itse tehtävistä venytyksistä ja muusta kropan ylläpidosta. Kävimme läpi myös ruokailutottumuksia ja muita elämäntapoja hyvässä hengessä ja sain järkeenkäypiä muutosehdotuksia, ja mikä tärkeintä, käytännön tietoa.

Selkäni ja niskani kipeytyvät edelleen silloin tällöin pitkillä matkoilla, mutta palautuminen on huomattavasti nopeampaa kuin aiemmin. Selkärankani oli lapojen välistä usean vuoden kramppauksen tuloksena jäykistynyt melkein rautakangeksi, mistä johtui niskan ja hartioiden jumitus, joka nyt loistaa poissaolollaan, kun selkä taipuu ja kiertyy paremmin ja lavat liikkuvat niin kuin niiden pitäisivät. Venyttely ja Active Release -hoidot ovat myös auttaneet polvikipuihini.

Bliss Clinicin henkilökunta on ystävällistä ja ammattimaista, hoito on kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista, tarkkaan räätälöityä. Ihmeitä ei kuitenkaan kannata odottaa: Tanssitaitoihini eivät Blissitkään pystyneet vaikuttamaan."