fi gb
Etusivu > Meistä

nicholas_fraser.pngBLISS CLINIC - esittely

BLISS CLINIC aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1996, kun kanadalainen kiropraktikko ja urheiluspesialisti  Fraser Bliss perusti Turkuun Kirosport -klinikan. Vuosien aikana asiakaskunta, henkilökunta ja hyvä maine ovat kasvaneet tasaisesti.  Fraserin poika Nicholas Bliss valmistui kiropraktikoksi 2006 ja liittyi klinikan hoitotiimiin.  Seuraavana vuonna klinikka laajensi palveluitaan ja muutti uusiin, suurempiin tiloihin kauniiseen Verkahoviin.  Nimeksi vaihtui BLISS  CLINIC, jossa kuuluu paitsi perheen sukunimi, myös klinikan positiivinen ja asiantunteva ilmapiiri.

Ainutlaatuista kliinista hoitometodia

Alusta alkaen (valmistuttuaan kiropraktikoksi Kanadassa 1983) Fraser on kehittänyt ainutlaatuista kliinista hoitometodia, joka yhdistää kiropraktikon ja fysioterapeutin hoidon yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.  Potilaita hoitaa asiantuntijoiden tiimi. Lisäksi Bliss Clinic yhdistää länsimaisia ja itämaisia sairauksien hoidon ja terveyden edistämisen menetelmiä. Pystymme tarkastelemaan potilasta ja ongelmaa eri näkökulmista ja hoitamaan häntä sen mukaisesti. Koska emme ole rajoittuneet yhteen tai kahteen hoitomenetelmään, meillä on käytettävissämme monia työkaluja, joilla työ voidaan tehdä hyvin. Tämä kokonaisvaltaisuus johtaa korkeaan potilastyytyväisyyteen ja onnistuneisiin tuloksiin.

Tyypillisessä hoitojaksossa konsultaatio, kliininen diagnoosi, hoidon ohjaus ja manipulatiiviset hoidot ovat kiropraktikon käsissä, ja lihas-, trigger point- sekä liikuntaterapia on fysioterapeuttien ja hierontaterapeuttien käsissä.  Näin voimme tuottaa yhtälön, "joka on enemmän kuin osiensa summa".  Tehokkaalla yhteistyöllä saamme hyviä tuloksia asiakkaillemme!

Onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi käytetään tarvittaessa useita hoitomuotoja: akupunktuuri, craniosacral-terapia, joogaterapia, ART® (Active Release Techniques®), emotional release -terapia ja ravintoterapia.  Vuosien mittaan BLISS CLINIC on menestyksekkäästi yhdistänyt hoitometodiinsa sekä itämaisen että länsimaisen lääketieteen. Meille keho on yksi kokonaisuus ja toimimme tämän periaatteen mukaisesti. Hoitomuotomme ovat monipuolisia ja meillä on useita "työkaluja" ongelmien korjaamiseen. Kaikki hoidot löytyvät BLISS CLINICiltä saman katon alta.

Tarjoamme potilaillemme mahdollisuuden oppia kehonhallintaa ja ylläpitää kehon hyvinvointia.  Jooga- ja pilatestunteja pidetään viikoittain ja klinikan luentosalissa järjestetään säännöllisesti luentoja terveyteen liittyvistä aiheista.

Ammattitaitoinen "parantava lähde"

Asiakkaillemme lähiseudulla, pidempien matkojen takaa ja ulkomailla on helpotus löytää ammattitaitoinen "parantava lähde", joka pystyy ratkaisemaan turhauttavia kiputiloja ja terveydentilan ongelmia.  Klinikan toimintaympäristö tukee paranemista: tilat ovat mukavia ja miellyttäviä, ilmapiiri on kevyt, kannustava ja ammattitaitoinen.

 

Verkahovi sijaitsee keskeisellä paikalla Turkua hyvien liikenneyhteyksien (linja-auto, juna, moottoritie) päässä: Yhteystiedot

about_us.jpg