fi gb
Etusivu > Henkilökunta > Olegs Suhorukovs MD

Oleg Suhorukovs  MD, F Orthop, DIBAK


Oleg Suhorukovs MD on Latvian Riiassa toimiva lääkäri, jolla on kaksi erikoisalaa: hän on sekä selkärankakirurgiaan erikoistunut ortopedi kotimaassaan että soveltavan kinesiologian (Applied Kinesiology) spesialisti. Aamupäivisin hän tekee selkärangan leikkauksia Riian valtionsairaalassa ja iltapäivisin hän siirtyy soveltavaan kinesiologiaan erikoistuneelle yksityisvastaanotolleen, joka tarjoaa täysin luonnollista, lääkkeetöntä ja leikkauksetonta hoitoa.


Hän toimii aktiivisesti uudella ja kasvavalla soveltavan kinesiologian alalla, jonka kehitti 40 vuotta sitten nykyään erittäin tunnettu amerikkalainen kiropraktikko George Goodheart. Oleg Suhorukovs pääsi opiskelemaan Tri Goodheartin johdolla ja kehitteli ideoitaan edelleen Euroopassa. Lääkärinä, opettajana ja eri soveltavan kinesiologian yhdistysten johtajana hän jakaa tämän uuden tiedon, ”tulevaisuuden lääketieteen”, eurooppalaisten, venäläisten ja aasialaisten lääkärikollegoidensa ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Hänen riikalaisen yksityisvastaanottonsa kotisivu on osoitteessa www.voks.lv.


Oleg Suhorukovs käy Bliss Clinicillä muutaman kerran vuodessa antamassa soveltavan kinesiologian opetusta ja konsultointia. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme klinikallemme hänen kaltaisensa spesialistin, joka yhdistää perinteisen ja luonnonlääketieteen näkökulmat ainutlaatuisella tavalla. Katso Soveltava kinesiologia (engl. Applied Kinesiology) Bliss Clinicillä.

 

oleg_tn.png